Aanbiedingen

We zijn allemaal gevoelig voor aanbiedingen, wie wil er nu te veel betalen als het altijd goedkoper kan? Dat is echt Hollands, zodra we maar denken dat we korting kunnen krijgen zijn we al snel geneigd om tot koop over te gaan en overzien de gevolgen niet altijd.

Ook de verzekeringmaatschappijen hebben hier handig op ingespeeld. “U krijgt (10%) korting op uw verzekering als u een certificaat kunt overhandigen”. Op zich natuurlijk niets mis mee, maar voordat u een beslissing neemt is het altijd goed om eerst uit te rekenen of het voor u wel het voordeel oplevert.

Maar wat denkt u dat er via het Internet of bouwmarkten gebeurt? Hier wordt u goedkoop een systeem aangeboden welke u desnoods zelf kunt installeren en als u hulp nodig heeft kunt u dit tegen meerprijs (van uiteindelijk enkele honderden euro’s extra) gaat installeren en na een jaar problemen gaat geven? Waar kunt u dan terecht? Meestal staan dit soort systemen uit en worden niet meer gebruikt.

Denk dus goed na voordat u overgaat tot het aanschaf van een systeem. Een goed advies is daarom zeer belangrijk en iemand waar u op terug kunt vallen nog belangrijker mocht het systeem problemen gaan vertonen.

Maar ook bij (grote) bedrijven gaat dit wel eens mis en willen eigenlijk van hun installateur af omdat ze niet (meer) tevreden zijn met de service die ze (niet meer) verlenen. 

Ook hiervoor kunt u bij ons een vrijblijvend advies aanvragen en komen graag bij u langs om met een goed advies te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Immers beveiligen is vakmanschap! Maar ook nadien is een goede relatie met de klant belangrijk.  

Belangrijk is ook de aanleg en projecteren. Dit wordt maar al te vaak niet goed uitgevoerd en soms met een “overkill” aan maatregelen gedaan. En krijgt u eigenlijk een systeem welke niet voor uw situatie geschikt is en wordt het uiteindelijk niet meer gebruikt omdat u er meer last van heeft dan het doel waarvoor u het had aangeschaft. 

Ook kunnen wij U daarbij helpen met ons advies en een systeem zo te projecteren dat het een verlengstuk wordt van uw dagelijks leven. Veel van onze klanten zijn daarom bij ons gekomen, waarbij wij een passende oplossing hebben gevonden.

Beveiligen blijft immers maatwerk” 

Dus voor advies, aanleg en onderhoud moet u bij ons zijn.

 Vraag vrijblijvend advies:

0348 442095 of mail naar info@securitybeheer.nl wij maken dan graag een afspraak met u.